Välkommen till Innebandykungen

VI SÖKER PERSONAL!
Innebandykungen söker ny personal! Är du den vi söker? 
 
Vi på Innebandykunge behöver förstärkning. Vi är i behov av två heltidsanställningar med start vår/sommar 2018 som har ett brinnande intresse för innebandy. Det handlar om två olika tjänster. Läs mer om dem nedan. Ingen av dessa tjänster kräver att du har innebandyerfarenhet på hög nivå. 
 
Tjänst 1 
 
Vi söker en nogrann, social och stresstålig person som kommer att ha tre huvuduppgifter hos oss. 
 
- Packa och skicka webbordrar 
- Ta hand om kunder i butik
- Leverantörsbeställningar
 
Personen bör vara mellan 18-25 år och ha ett brinnande intresse för innebandy. Personen skall även vara flexibel, inneha B-körkort samt ha möjlighet att jobba helg vid behov. Under högsäsong augusti-januari krävs mycket arbete och en person som är stresstålig är att föredra. Under lågsäsong februari-juli är därför såklart en lugnare perdiod hos oss. Tjänsten gäller heltid. 
Tror du att detta är en tjänst för dig? Tveka inte på att kontakta oss. 
 
Tjänst 2 

Vi söker en nogrann, social och stresstålig person som kommer att ha tre huvuduppgifter hos oss. 
 
- Webbhandel 
- Ta hand om våra sociala medier 
- Kundservice 
 
För att hantera vår webbhandel måste personen ha goda kunskaper i Photoshop och Excel samt grundläggande IT-kunskaper. För att ta hand om våra sociala medier krävs ett öga för bild och form. Personen skall även vara serviceminded och vara redo att lösa problem som uppstår. För denna tjänst krävs B-körkort. Under högsäsong augusti-januari krävs mycket arbete och en person som är stresstålig är att föredra. Under lågsäsong feburari-juli är därför såklart en lugnare period hos oss. Tjänsten gäller heltid. Tror du att detta är en tjänst för dig? Tveka inte på att kontakta oss
 
Vid en ansökan önskar vi följande av dig. 
 
- Bild
- Namn  
- Ålder 
- Utbildning
Kort beskrivning om dig själv
- Vilken tjänst du söker
- Arbetsstatus
- Varför ska Innebandykungen anställa just dig? 
 
Detta skickar du till oss på mailadressen innebandykungenws@gmail.com vi kommer därefter ta emot din ansökan och återkomma till dig så fort vi kan. 
 
Med vänliga hälsningar Innebandykungen

Avvikande öppettider

20 april 
10:00 - 15:00 (detta pga av SM-final i Stockholm)

Öppettider 

Måndag - Fredag 
10:00 - 18:00 
Lördag 
11:00 - 15:00 
Söndag
STÄNGT

Dag före röd dag stänger vi 15:00. Se aktuella datum nedan. 
 


Den 2 januari 2014 öppnades Innebandykungen i Göteborg. 300 m² med innebandy och allt som behövs för att du ska dominera på innebandyplanen.Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av alla produkter som finns. Vi satsar på ett brett urval av produkter som passar amatörer som proffs. Vi jobbar mycket med personlig service och gör att för att du som kund skall bli nöjd. Kom in till butiken och fråga oss om allt möjligt som berör innebandy, vi hjälper mer än gärna till! Hos oss hittar ni produkter från välkända varumärken som Unihoc, Zone, Fat Pipe, Salming, McDavid, 2XU, Asics mfl.

Vill er förening eller företag ha ett samarbete med oss är ni välkomna att kontakta oss på 031-3844000 eller mail Info@innebandykungen.com. 

Parkering 

Tar ni bilen till butiken? Vi har tre kundparkeringar utanför butiken på Mölndalsvägen 91. På andra sidan vägen hittar ni även drygt 250 parkeringar hos Ica Maxi. 

Vi som jobbar på Innebandykungen  

     

Christian Winkler                               Marcus Magnberg                           Linus Rehn      
VD/Ägare                                             Webshop/sociala medier               Butiksansvarig/tryckchef
christian.winkler@innebandykungen.com                  marcus.magnberg@innebandykungen.com           linus.rehn@innebandykungen.com     


 
 Anton Svenungsson                     Pontus Boman
  Extrapersonal butik                     Extrapersonal butik