Nedan är en kort lista över de vanligaste frågor vi får. För mer information om oss, eller om du behöver hjälp, maila oss på info@innebandykungen.com eller ring oss på 031-3844000.

När får jag mitt paket?
- När ditt paket är skickat från vårt lager får du direkt ett mail med information om ditt paket, där du hittar sändningsnummer från DHL och du kan spåra ditt paket.

Hur lång är leveranstiden?
Frakttiden när du beställer från Innebandykungen är normalt 2-5 arbetsdagar. Vid beställning från vår outlet är frakttiden 2-8 arbetsdagar, men vi reserverar oss upp till 10 dagar vid enstaka fall. När paketet är skickad får du ett mail från DHL där all information om ditt paket står.

Vad kostar frakten?
- Om du beställer produkter över 1000:- är det fri frakt. På beställningar under 1000:- tillkommer fraktavgift på 59:-.

Kan jag ändra/avbeställa en order?
- Ring eller maila oss på 031-3844000/Info@innebandykungen.com så skall vi självklart fixa det!

Hur returnerar jag ett paket?
- För att du ska kunna returnera ett paket krävs det att: produkten ej är använd eller beställd med tryck. Förpackning/skyddsplast måste vara obruten. Kapade klubbor eller hookade blad kan ej returneras och det kan inte ha gått mer än 14 dagar sedan paketet mottogs. 

Vi har tyvärr inga fria returer utan returfrakten får ni stå för själva.

Returadress:
Innebandykungen, Mölndalsvägen 91, 412 63 Göteborg

Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

- Var alltid noga med att kontrollera att du skrivit rätt e-postadress, det är den vanligaste orsaken till utebliven orderbekräftelse. Det kan även vara att din e-postleverantör har ett spam-filter som blockerar vissa mail. Hör av er till oss om ni har skrivit fel mailadress så skickar vi en ny orderbekräftelse till er.

Jag köpte en klubba av er och den gick av direkt, på första träningen, vad gör jag?
- När din innebandyklubba går av kan det bero på olika faktorer, men i de flesta fallen är det på grund av ett slag från din motståndare, någon råkar trampa på din klubba eller liknande. I sällsynta fall kan det handla om ett fabrikationsfel på din klubba, ta då med din klubba till oss och vi skickar vidare den till leverantören som får titta på den och se om de vet något specifikt fel på just din modell. Hos leverantören finns experter som direkt ser om det är ett slag, tramp på klubba, eller om det är ett fabrikationsfel. Men tyvärr är det så att klubbor går av då och då på innebandyplanen, ibland har man tur och ibland har man otur. Vi är oerhört tacksamma om ni är ärliga mot oss vid reklamationer och berättar för oss vad som hänt, så vi slipper skicka klubbor i onödan till leverantören.

Hur ser namntrycket ut på klubban? 
- Namntrycket på klubban vid beställning är som en liten transparant klisterlapp. Namntrycket går inte att beställa om ni väljer upphämtning i Umeå. Vill ni se bilder hur det ser ut, kan ni kika här: 
https://www.instagram.com/p/BP7tng1jsZg/?taken-by=innebandykungen_
 

Jag vill ha en Unityblad på en Player+ klubba, kan ni byta blad utan kostnad? 
- Självklart gör vi det! Om du vill ha någon annan färg, modell eller hårdhet på bladet så byter vi det helt utan kostnad. Tänk bara på att man inte får blanda blad och skaft hur som helst, du får alltså inte använda dig av ett blad från Zone på ett skaft från Fatpipe. Skaft och blad måste vara från samma leverantör. Vi byter tyvärr inte blad gratis när vi kör kampanjer, nedsatta produkter eller från vår outlet. Då väljer du istället detta alternativ här:

Jag spelar med 98cm klubba, kan ni kapa klubban om jag köper en 100cm?
- Även det fixar vi! Om ni vill kapa klubban när ni köper den hos oss, kontakta oss efter order så fixar vi det. En sak att tänka på innan man kapar klubban är att den blir lite styvare. Dock gäller detta inte på kampanjvaror. 

Kan ni byta grepplinda på min klubba om jag beställer en ny? 
- Om du lägger en ny grepplinda i varukorgen vid order och meddelar att du vill byta till den istället så lindar vi givetvis om din sticka.